+45 55 55 17 17 info@smederupgaard.dk

Solceller – bliv selvforsynende med miljøvenligenergi

Med solceller kan du blive selvforsynende og producere din egen energi. Hvor meget energi dine solceller kan producere, afhænger af placeringen af solcellepanelerne samt antal solcellepaneler. Tommelfingerreglen siger at din investering i solceller, betaler sig selv hjem i løbet af 5-10 år.
Solceller

Solceller til mindre boliger

Solceller til mindre boliger fx. rækkehuse, kolonihave eller sommerhuse.

Fra 35.000 kr

 

Solceller

Solceller gennemsnitlige boliger

Solceller til gennemsnitlige boliger fx parcelhuse, større sommerhuse eller rækkehuse.

Fra 45.000 kr

 

Solceller

Solceller til boliger med el-bil

Solceller til gennemsnitlige boliger fx parcelhuse, større sommerhuse eller rækkehuse med el-bil.

Fra 65.000 kr

Solceller

Solceller til større boliger

Solceller til gennemsnitlige boliger fx parcelhuse, større boliger med el-bil og el-varme eller erhverv

Fra 110.000 kr

Solceller – Hvordan fungerer de?

Solens stråler omdannes til energi, som kan bruge til elektricitet og/eller opvarmning af din bolig. Har du en el-bil kan du med solceller, få dækket dine transportudgifter, ved at procedere din egen el med solceller.

Hvor mange solcellepaneler skal jeg bruge?

Det er meget individuelt, hvor mange paneler, der skal til netop dit hus og husstand. Det afhænger af forbrug samt størrelse, om man har el-bil eller ikke. Som udgangspunkt siger vi at et gennemsnitligt hus skal bruge 8-12 paneler.

Slip for uforudsigelige energipriser
Med solceller får du mulighed for at blive uafhængig af de nuværende svingende og uforudsigelige energipriser. Solceller er en sikker investering, der hurtigt har tjent sig hjem.

Kan man kombinere solceller og varmepumper?

Ja – har du allerede en varmepumpe i dag, kan du med solceller selv producere den strøm som din varmepumpe, skal bruge for at opvarme din bolig. Kombinationen af solceller og varmepumper, gør dig i endnu højere grad uafhængig af energileverandørerne og samtidig holdes el-udgifterne nede.

Hos Smederupgaard har vi mere end 17 års erfaring med indenfor energiløsninger, og derfor er vi den perfekte samarbejdspartner, hvis du overvejer at investere i solceller. Hos Smederupgaard er vi specialister i miljørigtig energi.

Vi er dedikerede i vores mission – at hjælpe vores kunder bedst muligt til grønnere og mere bæredygtige energiløsninger i deres private boliger og sommerhuse. Vi har stor viden og erfaring på området, og vi tilbyder professionel rådgivning fra vores certificerede energivejleder.

Vola
Toni Copenhagen
Panasonic
Bosch
KMO
Climas